Så här fungerar Fibertillalla.se

Fibertillalla.se är en webbsida som ägs och drivs av Zmarket. Zmarket är Sveriges största portal för fibernät som valt en öppen struktur, alltså erbjuder flera tjänsteleverantörer över fiberanslutningen genom en kommunikationsoperatör. Via fibertillalla.se erbjuder vi dig som villaägare runt om i Sverige möjligheten att anmäla ditt intresse för att få fiber på ett snabbt och effektivt sätt.

Fördefinerade områden

Vissa områden har vi redan förarbetat. Tillhör du ett sådant kommer du, efter att  du anmält ditt intresse, kunna följa utveckling i ditt villaområde och se hur stort intresset är och även se hur tidsplanen ser ut för installation. Du kommer att se information gällande installation som vi erbjuder dig och dina grannar. Allt för att du skall veta vilka tjänster och möjligheter som din nya fiberanslutning kommer att erbjuda. Här kommer du att hitta all information som rör ditt område och din villafiber.

Övriga områden

Om du inte tillhör ett redan förarbetat område kommer vi, efter att ha fått in intresseanmälan från gator och områden, att förprojektera och återkomma med ett konkret erbjudande om installation av fiber samt de tjänster som finns på Zmarket. Så anmäl ditt intresse direkt så återkommer vi så snart som vi får in några fler från just ditt område. Vill du bli ambassadör för ditt område? Sätt ett kryss för ambassadör när du gör din anmälan.

Så här fungerar Fibertillalla.se